Отсъствие на любимия

Половинката ви е заминал някъде с приятели и вие се чудите какво да правите и как да прекарате времето докато го няма. Случва се понякога да не може да прекарате отпуската си заедно. Или не ви пускат от работа, имате изпити или нещо друго важно и той заминава, а вие оставате в горещия и скучен град. И вие разбира се нямате нищо напротив той да отиде някъде с приятелите си, но защо ли само час след като е заминал вас започват да ви измъчват въпроси.С какво се зани­мава в момента той? Започвате да звъните по телефона през половин час, проверявате непрекъснато дали нямате SMS или пропуснато повикване. Затова е по-добре да си намерите занимание, докато го няма, за да не ви спохождат черни мисли.

Без мъка и сълзи

Първоначално трябва да преодолеете чуството на самота и ревност. Не му звънете постоянно, имайте повече вяра в него и като го чуете не му искайте пълен отчет как е прекарал времето си, оставете го той да определи какво да ви разкаже. Иначе общуването ви по телефона ще се превърне в тягостно, а в очите на приятелите му ще изглеждате неуравновесена и сълзлива особа. Тези кратки раздели даже са благоприятни за отношенията ви, ще се радвате да се видите после, ще забравите, ако преди това сте се карали за нещо. И си помислете за секса, който ви очаква с „блудния“ мъж! Не се поддавайте на отрицателни емоции, защото те влияят и на външността ви, нали не искате той като се върне да види една смачкана, изтощена и нещастна жена. Дали пък ня­ма да му се прииска да се вър­не веднага обратно?

Разписание на деня

Постарайте се денят ви да е изпълнен докрай със задачи, за да нямате време за глупости. Сега е моментът да свършите всички онези неща, които сте нямали време да направите, когато той е тук. Можете да пазарувате на воля, без някой да ви чака, да прави отегчени физиономии и да пуфти след вас. Може да се видите с приятелките си или със стари познати, дори да организирате парти вкъщи. Погрижете се и за себе си, поглезете се с някоя козметична или спа процедура.

Завръщането му

Добре е да се подготвите за завръщането му. Той ще се върне с много впечатления и из­пълнен от емоции и разбира се, че ще иска да сподели всичко това с вас. Изобщо да не ви минава през ума как­во ще стане, ако той се върне и намери белеЖка: „Тази нощ ще спя у ма­ма, яденето е в хладил­ника“. Нагответе му любимото ядене, облечете се сексси и му поднесете за десерт себе си и умопомрачаваща нощ в леглото. Нека разбере колко е прекрасно да се завърнеш вкъщи.

Приемете времето, което го няма за лично ваше и правете каквото си поискате. Можете съвсем спокойно да се разхождате из къщи с яйчената маска на косата и лечебната глина на лице­то. И да си направите епилация на краката направо на съпруЖеското легло – без да чувате язвителни бележки.

Постарайте се да из­ползвате свободното си време, така че да си починете и да се отпусне­те. Може да си легнете по-рано или по-късно – сиреч, когато си искате.Само не си позволявайте да изпаднете в черна меланхолия